mandag 27. september 2010

Mias nye maskinstrikket genser

Posted by Picasa
Et bedre bilde av genseren som er vist nedenfor.  Men lillafarven kommer ikke godt fram her heller;(

Ullsett til Mia


Så skal da endelig Mia også få sitt ullsett. Genser og bukse er strikket i 100 % myk ull fra Hillesvåg. Genserens bunnfarge er mørk lilla, noe som kommer dårlig fram på dette bildet. tenkte egentlig å ha lilla bukse, men så så det ut som jeg fikk for lite garn. Dermed ble buksa rosa, og den passer da godt til jakken jeg tidligere strikket i samme farge - så får lillabukse komme etterhvert som bestemor rekker det ;))

her er linken til jakken samme rosakvalitet http://4.bp.blogspot.com/_jFue8_9FVRw/S-8NQ63_9mI/AAAAAAAACNA/hsbRNbwyyJA/s1600/materiale-508.jpg
Posted by Picasa

Magnus må også ha ;))

Endelig er det ferdig - ullsettet til lille Magnus. Strikket på maskin i 100 % merinoull. Fort gjort å strikke, men når man har mange andre jern i ilden, tar det noen ganger litt tid før man får sette seg ved maskina ;(.
Posted by Picasa

fredag 24. september 2010

Votter og sokker

Her er min tidtrøyte i stille stunder på nattevakt. Må ha litt å henge fingrene i når det er stille - da er det ingen risiko for å sovne;)). Det blir barnebarn og familie som får nyte godt av dette.
Posted by Picasa

mandag 20. september 2010

Snart ferdig


I dag skal denne genseren gjøres ferdig. Og kanskje tilhørende bukse også. Har ei lita pie på Hadeland som venter spent.  Dagene går og går uten at jeg får gjort så mye som jeg helst vil.  I dag har jeg gått meg tur på 5 km, vært på butikken, og vært hos min mor på sykehjemmet og ordnet opp litt der. Og klokka er allerede blitt ov 14.00.  Og kl 17.00 skal jeg hente min far igjen.  Jaja...slik går no dagan.  Men nå venter strikkemaskin.....

fredag 17. september 2010

Ullbukse nr 202

Bukse nr 202 str 6 - 10 år strikket i 100 % ull. Superwash.  pris kr 425,-
Bruk handleknappen nedenfor .

Fanadress mørk blå nr 201

Denne dressen er strikket i 100 % superwash ull. Om du har lyst til å kjøpe den er det bare å klikke på knappen, og du kommer til PayPal betalingssystem.Du kan velge størrelser opp til 5 år. Den koster kr 725,-.  Jeg sender settet straks jeg får melding om ditt kjøp;))